دستگاه پرینتر حرارتی

فیش پرینتر که با نامهای پرینتر حرارتی، ترمال پرینتر، دستگاه صدور فاکتور، دستگاه صدور فیش، دستگاه فیش زن، چاپگر فاکتور و ... نیز شناخته شده است، یکی از زیرشاخه های دستگاه پرینتر یا چاپگر شمرده می شود که به صورت اختصاصی، چاپ فیش یا برچسب را عهده دار است و یکی از دستگاه های جانبی ترازوها و صندوق های فروشگاهی به حساب می آید.

غالبا این دستگاه ها به صورت رومیزی و کوچک ساخته می شوند، بدنه ای پلاستیکی دارند و به درگاه هایی مانند RS 232 یا USB مجهزند.

شما در حال مشاهده کالاهای گروه فیش پرینتر هستید و می‌توانید با کلیک روی هر کدام، اطلاعات مربوط به هر محصول را مشاهده و خرید کنید.

 

کاربرد پرینتر حرارتی

فیش پرینتر یا چاپگر حرارتی از جمله دستگاههای ماشین های اداری می باشد که در درمانگاه ها، مطب ها، رستوران ها و فست فود ها، پیک ها، تاکسی تلفنی ها و ... کاربرد دارد و وظیفه صدور فاکتور و فیش را عهده دار است.

 

انواع تکنولوژی چاپ فیش پرینترها

اگر به طور منظم فیش و لیبل چاپ می کنید، پرینتر حرارتی حتما لازمتان خواهد شد. پرینترهای حرارتی برای تولید بارکد و فیش های واضح و با کیفیت بالا طراحی شده اند.

پرینترهای حرارتی از دو نوع تکنولوژی چاپ استفاده می کنند:

پرینتر حرارتی مستقیم (Direct Thermal): این پرینترها، نیاز به کاغذ حرارتی مخصوص دارند که به گرما واکنش نشان میدهد. پرینترهای حرارت مستقیم اغلب تصاویر سیاه و سفید تولید می کنند و برای چاپ رسید، بلیط و چیزهایی استفاده می شود که ماندگاری زیادی ندارند، استفاده میشود.

پرینتر انتقال حرارت (Thermal Transfer): در این پرینترها چاپ با استفاده از یک ریبون انجام می گیرد و بر خلاف پرینتر حرارت مستقیم، به یک یا دو رنگ محدود نمی شود و در کارهای گرافیکی مزیت بیشتری دارد. این پرینترها برای چاپ بارکد، اتیکت و مواردی که باید چاپ ماندگار باشد استفاده می شود.

پرینترهای حرارت مستقیم معمولا ارزانتر از پرینترهای انتقال حرارت هستند، چرا که نیاز به ریبون ندارند و کاغذهای حرارتی هم ارزان می باشد.

هر دو نوع پرینتر مزایا و معایبی دارد. نوعی که انتخاب می‎ کنید به اولویت های شما بستگی دارد، که شامل قابلیت ها، کیفیت چاپ، ثبات چاپ و هزینه های مصرفی هستند.

پرینتر های نوع حرارت مستقیم بیشتر برای چاپ رسید، بلیت و چیزهایی استفاده می شود که ماندگاری زیادی ندارند و عموماً دستگاه های فیش پرینتر یا دستگاه های POS از این تکنولوژی استفاده می کنند. اما چاپ به روش انتقال حرارت که نیاز به ریبون دارد، معمولاً برای چاپ بارکد، اتیکت و مواردی که باید چاپ ماندگار باشد، استفاده می شود.

فروش انواع پرینتر حرارتی

خرید و قیمت فیش پرینتر حرارتی(فیش زن)

هنگام خرید فیش پرینتر، حتما به این موارد توجه کنید:

  • سرعت چاپ
  • نوع رول ها یا لیبل هایی که از آن پشتیبانی می کند.
  • تعداد حسگرهای تعبیه شده در دستگاه
  • کیفیت و رزولوشن چاپ
  • پورت اتصال
  • اپلیکیشن (بعضی از فیش پرینتهای حرارتی با نرم افزارهای خاصی کار میکنند)

از برندهای مطرح فیش پرینترها، میتوان اپسون، سوو، بیکسلون، سیتیزن، بیانگ، تایسون و پروتک را نام برد.

خرید انواع پرینتر حرارتی، با توجه به اطلاعات و جزئیات ارائه شده برای هر محصول در بازار چاپ ایران بر اساس بودجه ای که دارید، امکان پذیر است. شما می‌توانید با ورود به صفحه‌ی اختصاصی هر محصول، از مشخصات فنی و جزئیات قیمت دستگاه ها اطلاع بیابید.

در صورت عدم وجود کالای مورد نظر خود در لیست، می توانید با پشتیبانی بازار چاپ ایران تماس بگیرید.

 

مزایای پرینترهای حرارتی

  • عمر مفید و کاربردی: (در چاپگر حرارتی قطعات متحرک وجود ندارد. به همین دلیل نگهداری از آنها آسان تر است و طول عمر آن ها هم نسبت به  سایر پرینتر ها بیشتر است)
  • سرعت بالای چاپ
  • ارزان بودن کاغذهای چاپ و هزینه پایین چاپ
  • کم بودن هزینه‌های جانبی مانند سرویس و تعمیرات
  • ابعاد کوچک و وزن سبک
  • کم صدا یا بیصدا بودن دستگاه ها

 

معایب پرینتر حرارتی

  • سرعت چاپ پایین تر: در چاپ حرارتی فرآیند انتقال ریبون و داغ شدن طول می کشد و سرعت چاپ طبیعتا نسبت به پرینترهای جوهر افشان کمتر است.
  • محدودیت در انتخاب رنگ: چاپگرهای حرارتی در پیاده سازی رنگ ها و طیف های رنگی مختلف محدودیت بیشتری دارند.

 

کاربرد پرینترهای حرارتی

 همانطور که در بندهای قبلا اشاره کردیم، کاربرد پرینتر حرارتی با توجه به نوع آنها مشخص می شود. با توجه به مدل‌های مختلفی که از این چاپگرها وجود دارد، امکان استفاده از آنها برای چاپ لیبل، چاپ رسید پول در دستگاه پرداخت بانکی، چاپ لیبل، چاپ کارت شناسایی، چاپ کارت پی وی سی، چاپ تصاویر گرافیکی و چاپ نوشته وجود دارد.

 

نحوه عملکرد پرینتر حرارتی

در این پرینترها، جوهر استفاده نمی شود و به جای آن از ریبون استفاده می شود. ریبون ها در طیف های رنگی مختلف با استفاده از موم و رزین پوشش داده می شوند و با استفاده از حرارت فعال شده و چاپ انجام می شود.

نحوه عملکرد چاپگرهای حرارتی به این صورت است که هزار سوزن باریک روی یک صفحه تخت قرار گرفته است. این سوزن ها تحت کنترل میکرو چیپ و میکرو تراشه ها هستند. زمانی که دستور چاپ پرینتر حرارتی صادر می شود، تراشه ها به صورت هوشمند سوزن ها را فعال می کند و به صورت انتخابی که تعدادی از آن ها داغ می شوند و امکان ذوب شدن آن را فراهم می کند.

(اندازه هر کدام از این سوزن ها یک پیکسل است. بنابراین وقتی که یک پرینتر با کیفیت 400dpi چاپ می کند، یعنی امکان زدن 400 نقطه در هر اینچ را دارد.)

 

نحوه اتصال پرینتر حرارتی

رایج ترین و معروف ترین روش اتصال چاپگرهای حرارتی به سیستم های کامپیوتری استفاده از پورت usb است. البته امکان استفاده از روش اتصال اترنت و همچنین امکان اتصال به روش پورت سریال و پورت موازی هم وجود دارد که هرکدام از آنها برای کاربردهای خاصی هستند. اما به طور کلی پورت usb امکان انتقال سریع اطلاعات را فراهم می‌کند و امنیت بالایی دارد.

 

قیمت فیش پرینتر

فیش پرینتر ها چندان گران قیمت نیستند و با بودجه کم میتوانید اقدام به تهیه این دستگاه ها کنید. برای اطلاع از آخرین قیمت دستگاه های فیش زن در همین صفحه می توانید جزئیات را مشاهده کنید. یا با کارشناسان فروش در تماس باشید.